Hot stone massage

En het behandling

Hot stone massage är en av behandlingarna du kan få här hos Nordupplands Massage & Relax. Befinner du dig i orterna Tierp eller Björklinge är du varmt välkommen in till mig för en het behandling. Det är en behaglig metod där jag använder varma och lena lavastenar tillsammans med oljor. Stenarna placeras ut på de viktiga punkterna på din kropp för att sedan användas under massagen. Värmen från stenarna fördjupar massagens förmåga att reducera bland annat stress och spänningar.

Om du upplever att en vanlig massage är för hårdhänt kommer en hot stone massage passa dig perfekt. Det är en varsam och annorlunda massage som fokuserar på dina energier som naturligt finns i kroppen. Som kund kan du dock själv styra över hur hård respektive mjuk den ska vara. Du vet bäst vad du och din kropp behöver, därför får du gärna dela med dig av dina önskemål.

Den här typen av massage passar perfekt för dig som är ute efter en varm massage och har dålig blodcirkulation, har mycket muskelspänningar, celluliter eller stress. Dessutom är det den perfekta behandlingen för dig som är ute efter total avslappning. Av en hot stone massage kan du få många goda effekter. Massagen bidrar bland annat till en ökad blodcirkulation samtidigt som den har en stressreducerande och lugnande effekt. Då blodcirkulationen ökar hjälper musklerna att göra sig av med slagg- och avfallsprodukter. Utöver det är det en behandling som lindrar muskelvärk och muskelspänningar, så att du efteråt blir mjukare och rörligare i kroppen.

Min förhoppning är att få hjälpa dig i bland annat Tierp och Björklinge genom en hot stone massage, varmt välkommen!

TIERP

Vendel