Lymfmassage Björklinge

Avslappning och lugn i en rogivande miljö

Kom ifrån stressen

Önskar du i Björklinge en lymfmassage är du välkommen hit! I dagens samhälle är det inte ovanligt att vara stressad, det är nästintill mer normalt att en person är stressad än motsatsen. Därför vill jag med min massage erbjuda lugn och avslappning, en stund utan stress och måsten. Mina massager äger rum hemma hos mig i Örbyhus, Vendel därför kan jag välkomna er i närheten, exempelvis er i Björklinge med omnejd.

Det finns fem olika massager att välja på, däribland lymfmassage och taktil massage. Alla behandlingar har sina egna kännetecken, effekter och utförande. Därmed upplevs de även olika, därför är det viktigt att du vet vad de olika massagerna ger dig. Mer information om massagerna samt möjligheten att boka finns på min boka direkt-sida. En annan sak som kan vara bra att veta är det går bra att använda sitt friskvårdsbidrag från Actiway, E-passi och Wellnet hos mig.

TIERP

Vendel

Lymfmassage

Hos mig kan du i bland annat Björklinge erhålla lymfmassage. Lymfmassage sätter fart på kroppens ”avlopp”. Det är en behandling som passar alla, men speciellt personer med bland annat någon form av svullnad, smärta el trötthetssymtom.

Dina behov

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din inbokade massage kommer jag anpassa den i så stor utsträckning som möjligt. Jag kommer anpassa den efter dina önskemål och behov, för att den ska passa just dig och din kropp.

Lymfmassage Björklinge