Indisk huvud- och ansiktsmassage

Avkoppling till varje pris

Genom mitt företag erbjuder jag avkoppling, lugn och återhämtning. Mina behandlingar gör att du i bland annat Tierp och Björklinge med omnejd får en garanterad lugn stund i vardagen, vilket ibland är väldigt behövligt. I en rofylld miljö behöver du inte tänka på något förutom just massagen.

Hos mig kan du få bland annat indisk massage av både huvud och ansikte, en behandling  där sesamolja används som är bra för bland annat stress, huvudvärk, oro och spänningar i huvud, ansikte och nacke. Den här typen av behandling har ursprung i Indien och är en läkekonst från den vediska kulturen. Själva ordet ayurveda kan med andra ord beskrivas som kunskapen om livet. Massagen ser till hela kroppens behov, alla system kan behandlas för att uppnå en bra hälsa. 

 

Bortsett från att det är väldigt skönt att få en avkopplande massage och kunna koppla bort verkligheten för en kort stund finns det även positiva kroppsliga effekter. Olika behandlingar ger olika effekter, självklart är det även olika från person till person. Förhoppningen är att jag genom indisk massage av ansikte och huvud kommer kunna hjälpa dig i Tierp och Björklinge med omnejd.

Är det här något som intresserar dig ser jag fram emot att höra av dig. Självklart kan du kontakta mig om du har några frågor eller funderingar kring indisk massage, du kommer då få svar på att det du undrar över.

TIERP

Vendel